"SVAKA KUĆA JE PREGLEDANA": Spasilac Gorske službe za spasavanje tvrdi da NE POSTOJI ŠANSA da je Danka TAMO
Danka Ilić, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/TikTok, Uglješa Balšić

OGLASIO SE

"SVAKA KUĆA JE PREGLEDANA": Spasilac Gorske službe za spasavanje tvrdi da NE POSTOJI ŠANSA da je Danka TAMO

Prvog dana potrage za devojčicom učestvovalo je dosta meštana, veliki broj pripadnika žandarmerije, kao i pripadnika MUP-a

Objavljeno:

Spasilac Gorske službe za spasavanje Srbije (GSS) Aleksa Gluščević izjavio je danas da je GSS bio na terenu sat vremena nakon prijave nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, kod Bora, u koordinaciji sa pripadnicima Ministarstvom unutrašnjim poslova koji su se već tamo nalazili, i dodao da je pregledana svaka kuća, kao i ceo teren.

Kako je objasnio, prvog dana potrage za devojčicom učestvovalo je dosta meštana, veliki broj pripadnika žandarmerije, kao i pripadnika MUP-a, i dodao da je prema proceni bili oko 500 ljudi na terenu prvog dana.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

"Što se tiče pregleda celog naselja to je izvršio MUP. Svaka kuća je pregledana tako da je isključen taj momenat da dete nije slučajno otišlo u neku kuću, pogotovo ako neko nije tu. Sve je pregledano, to je izvršio MUP, to nije naša delatnost, a što se tiče pregleda terena i šume, detaljno je sve pregledano", rekao je Gluščević.

Bonus video: Nastavlja se potraga za Dankom

00:16

Nastavlja se potraga za Dankom

(Espreso/Agencije/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.